Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ciki történetek

Fáradt:

Még pár évvel ezelőtt történt, fent ültem a 32-es buszon. Hajnali 6-7 óra között lehetett, mikor egy tökre fáradt srác felszállt, és az ajtónál a lépcsőn megállt az ajtóval szemben. A srác nekidőlt az ajtónak és hirtelen elkezdett horkolni. Én megláttam ezt, és a torkom szakadtából elkezdtem nevetni. Szégyenemben leszálltam a következőnél.

Kukanézés:

   Én és a szüleim egyszer kirándulni mentünk. Nagyon örültem, és már két héttel az indulás előtt bepakoltam. Ahogy odaértünk, mindjárt városnézésbe kezdtünk. Az első dolog amit elbaltáztam, hogy a női wc helyett a férfibe mentem be. A másik pedig az volt amikor beleestem a szemeteskukába. Nagyon szégyeltem magam...

Próbababa:

Egyszer suli után vásárolgatni mentem.-illetve nem volt pénzem,hogy meg is vegyem a ruhákat,amik megtetszettek,de legalább megnéztem,mi áll jól.Az egyik igazán csinos ruhát még csak-csak megamra erőltettem valahogy (elég szűk,őrülten szexi darab volt!),behúztam a cipzár(közben persze nem mertem levegőt venni!),majd elégedetten állapítottam meg,hogy nagyon jól nézek ki ebben a cuccban.De amikor le akartam venni a ruhát,a cipzár nem akart szétnyílni.Feszegetni nem akartam,mert féltem,hogy tönkreteszem a 20.000 forintos rucit-kifizetni pedig nem tudtam volna.Szólnom kellett az egyik eladónak,hogy segítsen.De egyedül ő sem ment semmire,ezért ő szólt még egy kolléganőjének.Így ketten próbáltak kihámozni a ruhából.Borzasztóan kellemetlen volt az egész!

Hol a cipőm?

Néhány évvel ezelőtt vendégségben voltam. Szeretem levenni a cipőmet, ezért amikor leültünk ebédelni, az asztal alatt kibújtam belőle. Ebéd után átmentünk a nappaliba beszélgetni, én a cipőimet az asztal alatt felejtettem. Estefelé indultam volna haza, de a cipőim sehol. Rövid keresgélés után a házigazdák kutyájának a kosarában leltünk rá azokra a foszlányokra amit a kutya meghagyott belőle.
A kutyus sajnos már nem él, de azóta is, ha átmegyek hozzájuk, mindig előjön ez a történet.

Őszinte MMS.

A csajokkal épp nagyban buliztunk, amikor megszólalt a telefonom. Ismeretlen számról SMS jött. Na, vajon mi lehet ez? Elolvastam: "Szia Tm! Most tudnám küldeni a képet, amit már annyiszor kértél, de nem mertem elküldeni. K-nak lécci ne mutasd meg! Szerinted a koromhoz képest átlagos a méretem? Megígérted, hogy senkinek sem mutatod meg, így legyen! T." Na, csak ez kellett, elkezdtünk féktelenül röhögni. Pár perccel később jött még egy SMS: "Gáz, téves." Szóval rájött, hogy téves számra írta az SMS-t. Csalódottan tértünk vissza bulizni, de egy óra múlva újabb SMS érkezett, jobban mondva MMS, mégpedig ugyanarról az ismeretlen számról. Hát ez nem lehet igaz, biztos csak csesztet. Gyorsan megnéztük, hogy mi áll ebben az MMS-ben, és nem akartunk hinni a szemünknek... Igen, pontosan, T. ama bizonyos testrésze éppen meredt az ég felé. Hát, Tm megígérte hogy senkinek sem mutatja meg. Csak hát ez ránk ugye nem vonatkozott...

Mellérúgás

 

A suliban tesióra volt, a távolugrást mérték fel. Persze a barátnőmmel rögtön elkezdtünk hülyéskedni, csak hogy gyorsabban teljen az idő. Hát, nem kellett volna, mert pont akkor guggolt le a tanár, amikor a barátnőm mondott valam nem túl kedves megjegyzést, amire én egy bokarúgással és egy "Pofa be" figyelmeztetéssel akartam reagálni. Sajna, a lábam célt tévesztett: úgy fenékbe rúgtam a tanárt, hogy még előre is bukott!!! Én csak álltam ott megsemmisülve, és csak annyit tudtam kinyögni: Véletlen volt! Gondolhatjátok, hogy azóta a tesi nem tartozik a kedvenc tantárgyaim közé...

Őrült piknik

Az egyik hétvégén nagyon szép idő volt, és a barátommal piknikezni mentünk a Margitszigetre. Minden nagyon jó volt:feküdtünk a földön, néztük a gyönyörű kék eget és beszélgettünk.Egyszer csak hirtelen egy hatalmas dongó repült az arcomra. Annyira megijedtem, hogy felpattantam, és elkezdtem körbe-körbe rohangálni.Úgy éreztem , hogy a dongó beleragadt a hajamba.Elkezdtem rázni a fejemet, mint egy őrült -  vagy mint aki éppen egy vad rockkoncerten tombol.Közben sikítoztam, így tutira mindenki minket nézett. Kb. 15 percbe telt, mire a párom le tudott csitítani. Szegény, szerintem ott jött rá, hogy egy igazi hisztérika vagyok.

A titokszoba

Tavaly nyári táborban voltam a barátnőimmel.Faházban laktunk, amiben több kétágyas szoba volt.Első este nagyon jól éreztük magunkat négyesben:egész este beszélgettünk, rengeteget röhögtünk, kibeszéltük a fiúkat, no meg persze a tanárokat. Lefekvés után is folytattuk: átkiabáltunk egymásnak mindenfélét, többek között mindenki elmesélte élete legnagyobb pasis beégését. Mindez hajnalig tartott..Másnap reggelinél odajött hozzánka kedvenc: tanárunk, és azt monta , hogy ezt nem gondolta volna rólunk...Későb kiderült, hogy a mellettünk levő szoba  a tanároké volt... Majdnem elsüllyedtünk szégyenünkben.

Foltos törpe

Egy fárasztó nap után nem sajnáltam magamtól egy zuhanyt. Utána kerestem egy krémet, de találtam egy üvegnyi önbarnítót. Mivel túlságosan sápadtnak találtam magam, tetőtől talpig alaposan bekentem magam a cuccal. Totál kimerülve a napi fáradalmaktól, elmentem aludni. Persze másnap reggel elaludtam. Szélsebesen felhúztam egy pólót és egy szuper rövid szoknyát, és rohantam a suliba, melynek bejáratánál már várt rám a barátom. Mikor rámosolyogtam, ő elkezdett hangosan nevetni, és csak ennyit kérdezett: "Rosszul sültél le, mi?" Szörnyülködve fedeztem fel, hogy mindenhol hatalmas sötét foltok vannak a bőrömön. Nyilvánvalóan nem jól kentem magamra az önbarnítót. Uáááá! Az volt életem legcikisebb napja a suliban!


Beléd estem!!!

Randizni mentem a világ leghelyesebb pasijával. Bombázó akartam lenni, ezért felvettem a vadiúj magassarkúmat. Nagyon szexi voltam a szűk szárú farmeromban, a rövid pólómban és az új cipőmben - csak éppen járni nem tudtam benne. A mozibol kijövet beleléptem egy csatornafedél résébe. Egy hatalmasat estem - és ha ez nem lett volna elég, egy arra járó néni a pasimat kezdte szidni, mert azt hitte, hogy ő lökött el. Szegény srác csak megszeppenten állt, nem tudta hogy engem segítsen e fel, vagy a néninek magyarázza el hogy pontosan mi is történt.

 

Bogaras lány

A nagymamám születésnapját ünnepeltük egy nagyon menő étteremben a családommal. Éppen a salátámat ettem amikor egy bizarr dolgot vettem észre a tányéromban."Úristen egy bogár!!!!-kiáltottam, és azzal a lendülettel ki is borítottam a tányért. Akkora csörömpölés volt, hogy az egész étterem összeszaladt, és nem csak a családom, hanem az étterem vezetője is kérdőn nézett rám. Megkérdezték, mi a baj, én pedig hisztérikusan mutogattam a kidőlt salátástálra: "Volt benne egy bogár!!!" A séf összeszedte a maradékot, és alaposan átnézte a salátámat. "Kisasszony, nem tudom mi lehetett az, de ebben nincs bogár." - mondta - "Nem lehet hogy a fekete olajbogyót nézte ízeltlábúnak?"

Az első alkalom - A nagyi felügyelete mellett!

A szüleim elutaztak vidékre, egy teljes hétvégére enyém volt a ház! Soha jobb alkalmat nem találhattunk volna a barátommal az első együttléthez. Péntek este romantikus díszbe öltöztettem a szobámat, mécseseket gyújtottam, betettem a legjobb zenéket, és végtelenül boldog voltam. Ám hirtelen zajt hallottam a házban, mintha valaki jönne fel a lépcsőn. A következő pillanatban a nagyi kukucskált be a szobám ajtaján. Rajtam egy melltartón és egy bugyin kivül semmi nem volt, a barátom pedig egy szál boxeralsóban feszített. ,,Anyád megkért hogy néha nézzek át - mondta az imádott nagymamám. - De úgy látom minden rendben, úgyhogy megyek is!,,

Ne habozz!

Ez egy nyári történet - életem egyik legnagyobb beégése volt! Egy fesztiválon a barátnőmmel kipróbáltuk a habsátrat. Ez olyasmi, mint egy ugrálóvár, csak habot engedtek bele. Nagyon vicces volt ugrálni a fehér szappanos felhőcskékben - de ami ezután jött, arra nem számítottam. A barátnőm fürdőruhát vett a pólója alá, rajtam viszont semmi nem volt a top alatt. Ráadásul világosrózsaszín felsőben voltam, ami teljesen átlátszóvá vált a habtól és  a víztől!

Szőrmók

Egy délután én vigyáztam a 6 éves húgomra, átmentünk a barátom családjához, ahol ott volt a pasim nagymamája is. Nagyon kedves néni volt, azonnal el kezdett beszélgetni a húgommal. A tesóm viszont értetlenül nézte a nagyit, majd megkérdezte tőlem: "A néninek mi az a szőrmók itt?" , és az állára mutatott. Mondanom sem kell, gyorsan hazamentem a picúrral.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Menstruáció

(Menstruáció, 2016.04.21 16:27)

Nekem 6.-ba volt olyanom hogy átáztam és azt hitték bekakiltam